Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Devlet Konservatuvarı’nın Minik Sanatçıları Ayakta Alkışlandı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

22.04.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Minik öğrenciler tarafından yapılan gösteriler izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda düzenlenen etkinlik ÇÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Hakan Çuhadar’ın ‘hoşgeldiniz’ konuşmasıyla başladı.

  

 

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan 23 Nisan’ın ülkemiz tarihi açısından önemine dikkat çeken Doç. Dr. Çuhadar, “Atamız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu tarihi günü dünya çocuklarına armağan etmesi, O’nun geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne kadar çok önem verdiğini gösteriyor. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. ” diye konuştu.

 

 

Geleceğin Sanatçıları Ayakta Alkışlandı

Doç. Dr. Hakan Çuhadar’ın konuşmasının ardından Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın minik öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilere geçildi.

Öğrenciler, tüm yıl hazırlandıkları eserlerle sahnede çalışmalarından kesitler sundu. Ayrıca 34 müzik ve bale öğrencisinden oluşan çok sesli koro çalışması ile ortak bir çalışma gerçekleştirdiler.

 
 
 

Halka açık olan etkinliğe, birçok okul da davet edilerek öğrenci ve velilere ücretsiz olarak izleme imkânı sunuldu. Geleceğin sanatçıları, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı

 
 

 
 
 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi