Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Yedinci Şiir Dinletisi Gerçekleştirildi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

29.04.2013

Çukurova  Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf  Öğretmenliği   Ana Bilim Dalı öğretim üyesi  Yrd. Doç. Dr. Zekiye Çağımlar'ın yönetiminde  Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile düzenlenen VII. Şiir Dinletisi,  Mithat Özsan Amfisinde gerçekleştirildi. Dinletiye Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ile Belören Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Sarı da katıldı.

 

Dinleti programında Can Yücel, Sezai Karakoç, Necip Fazıl Kısakürek, Yılmaz Erdoğan, Ceyhun Yılmaz, Melih Cevdet Anday, Demet Duyuler Doğan ve Muhittin Ersungur’dan şiirler okundu. 80’li yıllar ait şarkıların seslendirildiği programda, dans ve drama gösterileri yapıldı. Dinletinin bilet gelirleri Yüreğir Belören Köyü İlköğretim Okulu’na bağışlandı.  Belören Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Sarı dinleti sonunda, “Orada bir köy var, oradaki okul benim okulumdur” diyerek  başladığı konuşmasında okullarının durumunu hakkında bilgi verdi. Müdür Sarı, düzenlenen etkinlik ve bağış için   Yrd. Doç. Dr. Zekiye Çağımlar ve öğrencilerine teşekkür etti.

Dinleti sonunda söz alan Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir,  kişilerin kendilerinde sorumluluk hissederek çevrelerinde var olan sorunların çözümünde de yer almaları gerektiğini ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, düzenlenen dinletide elde edilen gelirin maddi ihtiyacı olan okullara yönlendirildiğini ve bu gibi etkinliklerin sayısının artmasını dilediğini belirtti.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi