Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Adana Barosu ÇÜ Devlet Konservatuvarı’na Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri Hediye Etti

 

 

Adana (ÇÜHM) -

22.10.2014

Adana Barosu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Adana’da bulunan 10 okula Türk Bayrağı ve Atatürk portresinin bulunduğu poster bağışında bulunuyor. Bu bağış kapsamındaki ilk okul Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı oldu. Adana Barosu Çocuk Hakları Komisyon Başkanı Av. Veysel Tuncil, Konservatuvar Müdürü Yrd .Doç. Dr. Mustafa Bayık’ı ziyaret ederek Adana Barosu’nun hediyesini takdim etti.

Adana Barosu İle İş Birlikteliği;

Av. Veysel Tuncil, Cumhuriyetimizin büyük kazanımlarından olan sanat kurumlarına başarılı sanatçılar yetiştiren ve her geçen gün Ülkemizin tanıtımını ulusal ve uluslararası arenada başarı ile sürdüren ÇÜ Devlet Konservatuvarı’nın Adanamız ve Çukurova Bölgesi için büyük kazanç olduğunu vurguladı. Av. Tuncil, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sanata ve sanatçıya verdiği değer nedeniyle Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin dağıtımına öncelikle ÇÜ Devlet Konservatuvarı’ndan başladıklarını bildirdi. Ayrıca Adana Barosu olarak Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile sanatsal alanda da ikili iş birlikteliği yapmak istediklerini söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Bayık: “İş Birlikteliğine Her Zaman Hazırız.”

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Adana Barosu’na nazik ziyaretinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür ederek, iş birlikteliğine her zaman hazır olduklarını vurguladı.

Ziyaret, ÇÜ Devlet Konservatuvarı önünde öğrenci ve öğretim elemanlarının da yer aldığı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.   

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi