Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Prof. Dr. Mustafa Akar Emekli oldu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

11.02.2014

Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akar, 39 yıllık çalışma hayatının ardından emekliye ayrıldı.

Prof. Dr. Akar için, ÇÜ Su Ürünleri Fakültesi toplantı salonunda tören düzenlendi. Törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Işık’ın yanı sıra, bölüm başkanları, akademisyenler, öğrenciler ve Prof. Dr. Akar’ın ailesi katıldı.

Emeklilik töreninde ilk olarak Prof. Dr. Mustafa Akar’ın özgeçmişi ile hazırlanan slayt gösterisi sunuldu. Adana dışında oldukları için törene katılamayan Prof. Dr. Akar’ın yakın arkadaşları tarafından hazırlanan video gösterimi ise duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Prof. Dr. Akar’ın meslek hayatı boyunca başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, “Hocamızı kutluyor ve sağlıkla, huzurla güzel bir emeklilik geçirmesini diliyorum” dedi. Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Işık ise günün anısına, Prof. Dr. Mustafa Akar’a plaket takdim etti

Tören, Prof. Dr. Mustafa Akar’ın mesai arkadaşları, öğrencileri ve aile bireylerinin kürsüye çıkıp, duygularını anlatması ve pasta kesimiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi