Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Aladağ MYO, Gelecek Yıl Öğrenci Alımına Başlıyor

 

 

Adana (ÇÜHM) -

18.06.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Aladağ Meslek Yüksekokulu, 2014 – 2015 eğitim öğretim yılında öğretime başlayacak. Yeni dönemde, “Maden Teknolojisi” ile “Ormancılık ve Orman Ürünleri” programlarına öğrenci alınacak.

Önümüzdeki yıl öğrencilere kapılarını açacak olan Aladağ Meslek Yüksekokulu için tanıtım çalışmalarına başlandı.

Akademisyenler şu ana kadar Aladağ ve İmamoğlu ilçelerindeki liselerde ve Adana’daki İsmet İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kiremithane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi,  Karşıyaka Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kurttepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Yeşilevler Teknik ve Endüstri Meslek Liselerine ziyaret gerçekleştirdi. Ayrıca, birçok dershane de ziyaret edildi.

“Maden Teknolojisi” ile “Ormancılık ve Orman Ürünleri” Programları Tanıtıldı

Tanıtım toplantılarında ÇÜ Aladağ Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci alınacak programlar olan “Maden Teknolojisi” ile “Ormancılık ve Orman Ürünleri” Programları anlatıldı. Ziyaret edilen liselerde ve dershanelerde, ÇÜ Aladağ Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sevim Polat ve öğretim görevlileri tarafından programların içerikleri, istihdam alanları ve olanakları, öğrencilere sağlanacak imkanlar gibi konular hakkında bilgi verilip, öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi