Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

22. Bahar Şenliği Başladı!

 

 

Adana (ÇÜHM) -

06.05.2013

Çukurova  Üniversitesi  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen  22. Bahar Şenliği açılışına Çukurova Üniversitesi  Rektör  Vekili Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Rektör  Yardımcısı  Prof.Dr. Seyhan Tükel, Rektör  Baş Danışmanı  Prof.Dr. Metin Yavuz, Rektör Danışmanı  Doç. Dr. Faruk Yıldırım’ın yanı sıra çok sayıda  fakülte ve yüksekokul  yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

22. Bahar  Şenliği açılışında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Rektör Vekili  Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk  bırakıldı. Çelenk koyma töreninin ardından Şenlik Kortej yürüyüşü  hocalar, öğrenciler ve  idari personel tarafından hep birlikte gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Fenercioğlu şenliğin açılış konuşmasında,  “40 yıldır Adana’ya; Çukurova Bölgesine; Ülkemize ve Dünya’ya ürettiği bilgi ve yetiştirdiği mezunları ile değer katmış olan Üniversitemiz, bundan sonraki 40 yıllarda da bu görevini arttırarak sürdürecektir” dedi.

Kuruluş misyonunun öğrencilerine yalnız bilgi ve beceri kazandırmak olmayan Çukurova Üniversitesinin her yıl var olan olanaklarıyla öğrencilerine sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif değerler kazandırmayı da amaçladığını belirten Prof. Dr. Fenercioğlu, yıl boyu sürdürülen çabaların bir kutlaması olarak düzenlenen Bahar Şenliklerinin, öğrencilerimizin eğlendirilmesi - dinlendirilmesi ve şehir ile bütünleşmesini de amaçladığını söyledi.

Prof. Dr. Fenercioğlu,  22. Bahar Şenliğinin KOÇFEST ile birleştiğini ve Haziran ayındaki XVII. Akdeniz Oyunları ile devam edecek olmasının, üniversitemizin 40. yılına denk gelen bir ayrıcalık olduğunu ifade etti.

Açılış  konuşmasının ardından Rektör Vekili  Prof. Dr. Hasan  Fenercioğlu tarafınından Şenlik ateşi yakıldı. Açılış  öğrencilerin gösterileriyle ve şenlik yürüşüyle devam etti.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi