Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ CMYO’ndan İtfaiye Daire Başkanı Alpman’a Plaket

 

 

Adana (ÇÜHM) -

11.02.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ceyhan Meslek Yüksekokulu (CMYO) Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Akıllı, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Aksoy, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Bölüm Başkan Vekili Öğr. Gör. Dr. Deniz Yıldırım ve Öğr. Gör. Dr. Murat Türk Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı G. İlbars Alpman’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Hüseyin Akıllı 2014-2015 eğitim-öğretim yılında 30 öğrenci ile eğitime başlayan Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programının uygulamalı eğitimlerine verdiği katkılardan dolayı Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı G. İlbars Alpman’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Daire Başkanı İlbars Alpman da nitelikli eleman konusunda açıklarının bulunduğunu belirterek, programın eleman yetişmesi konusunda önemli bir açığı kapatacağını inandıklarını söyledi. doğal Afetlerde can kaybını en aza indirmek için gençlerin eğitilmesinin görev olduğunu ifade eden Alpman, Yüksekokul Müdürlüğünün geleceğin itfaiyecilerinin eğitimi için gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı teşekkür etti.

 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi