Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Türkiye, ÇÜ Ritmik Jimnastik Grubu’na Hayran Kaldı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

20.02.2014

Kıvrak dansları, koreografideki uyumları ve seçtikleri müziklerle duygu seli yaşatmaları… Türkiye son günlerde, danslarıyla izleyenleri derin duygulara götüren Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ritmik Jimnastik Grubu’nun “Yetenek Sizsiniz” programındaki performansını konuşuyor. Türkiye’yi kendilerine hayran bırakan gurubun üyeleri Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti. Ziyarette sporcular bir de mini gösteri yaptı…

Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü (ÇÜSK), her geçen gün farklı branşlarda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Sporun her dalında adını sıklıkla duyuran ÇÜSK’ün Ritmik Jimnastik ve Modern Dans sporcularından oluşan 23 kişilik ekip, Star TV’de yayımlanan ve izlenme rekoru kıran “Yetenek Sizsiniz” isimli yarışma programındaki gösterisiyle, bir anda ülkenin gündemine oturdu.

Grup 23 Sporcudan Oluşuyor

Yarışma programının Adana’daki elemelerine katılarak 1. tura davet edilen ve tur atlayarak danslarıyla büyük beğeni toplayan ÇÜSK Ritmik Jimnastik Grubu, yaşları 7 ile 17 arasında değişen 23 öğrenciden oluşuyor. ÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Görevlisi Banu Nurdan Özsu eğitmenliğinde 2. tura katılarak seyircilerden yüzde 92 oy alan Ritmik Jimnastik Grubu, yarı finalde yine sahneye çıkacak.

Sporculardan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a Sürpriz Gösteri

Her iki turda gerek jüriden, gerekse halktan övgüler alan grup, yarı final çekimleri sonrasında Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti. Jimnastikçi sporcularla tek tek tanışan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, başarılarından dolayı sporculara, sporcuların antrenörlerine ve ailelerine teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Çukurova Üniversitesi Ritmik Jimnastik Grubu’nun Rektör Prof. Dr. Kibar’a bir de sürpriz gösterisi oldu. Yarışmada en beğenilen hareketlerden oluşan bir gösteri sunan sporcuları, Rektör Prof. Dr. Kibar ilgiyle izledi. Ziyaret, toplu çekilen anı fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi