Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi’nde İlk Kayıt Heyecanı Yaşandı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

14.08.2017

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) 2017-2018 eğitim öğretim yılı kayıtları Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu ile Kozan, Karaisali, Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı Meslek Yüksekokullarında başladı. Kayıtlar, 14-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar Rektör, Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Genel Sekreter Nazan Karataş, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nazım Altan ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Ramazan Yazgan ilk gün kayıt yaptıran öğrenci ve aileleriyle bu heyecana ortak oldu.

İlk Kayıt Tıp Fakültesi’ne Yapıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan kayıt sistemi ile ilgili velilere ve öğrencilere bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar da öğrencilere seslenerek; “Uzun bir uğraş sonucunda üniversitemizi kazandınız. Üniversitemizi tercih ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum.” dedi.

Numaratörlü sıra sistemi ile ilk sırayı alan ve Batman’dan gelen Dilan Savaş isimli öğrencinin kaydını Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar yaptı.

Üniversite sınavına ilk girişinde Tıp Fakültesini kazanan Dilan Savaş ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar stant önüne giderek işlemleri tamamladı. Prof. Dr. Kibar daha sonra tek tek stantları gezerek bilgi aldı.

Öğrencilerin Rahat Bilgi Alabilmesi İçin Stantlar Kuruldu

Öğrencilerin kolay şekilde kayıt yaptırabilmeleri için danışma masaları kurularak sıra numaraları verildi. Öğrenciler sırayla kayıt olacakları bölümün standına gelerek 1 dakikadan kısa süren işlemlerini tamamlayarak kayıt oldu.

Kayıt sonunda öğrencilere Çukurova Üniversitesi tarafından çeşitli hediyeler verilirken, kurulan bilgilendirici stantlarda da öğrencilerin Üniversite hakkında bilgi alması sağlandı. Kayıt işlemleri için öğrencilerin http://www.cu.edu.tr adresinden detaylı bilgi alabilecek.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi