Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Şovmen Ceyhun Yılmaz, Çukurova Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

14.04.2014

Bu yıl ikincisi düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Adana’ya gelen Şovmen Ceyhun Yılmaz, Çukurova Üniversitesi’nde hayranlarıyla buluştu.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı’nın bu yılki etkinlik programı kapsamında Şovmen Ceyhun Yılmaz Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi’nde bir gösteri gerçekleştirdi. 

Üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği şov öncesi açıklama yapan  Ceyhun Yılmaz, Çukurova Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği bir önceki  gösterisinde gördüğü ilgiyi her programında anlattığını ve Çukurova Üniversitesi’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Ali Haydar Bozkurt’un davetiyle geldiğini ve Adana’yı çok sevdiğini belirterek, bir başka gösteri için daha çağrılması durumunda Adana’ya olmaktan mutlu olacağını söyledi.  

Cemal Süreyya’dan bir şiir okuyarak şovuna başlayan Ceyhun Yılmaz, salondakilerden büyük alkış aldı. Hayranlarına kitaplarını da imzalayan ünlü Şovmen Yılmaz, karşılıklı sohbetlerle izleyenleri kahkahaya boğdu.

Alkış ve gülme seslerinin eksilmediği salonda finali yine bir şiirle yapan Ceyhun Yılmaz, salondakilerle son zamanların modası olan selfie yapmayı da ihmal etmedi. 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi