Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

EMÖT Afrika’da…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

28.08.2015

Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğrenci Topluluğu (EMÖT) birçok etkinliğe imza atıyor. Yaptığı etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren EMÖT ilk uluslararası projesini tamamladı.

ÇÜ EMÖT üyeleri hayalini kurdukları projeyi hayata geçirdi. “EMÖT Afrika’da” projesi kapsamında EMÖT üyesi öğrenciler harçlıklarından biriktirdikleri paraları Afrika’ya yollayarak ihtiyaç sahibi öğrencilere gıda ve giyim yardımı yaptı.

EMÖT İlk Uluslararası Projesini Gerçekleştirdi

EMÖT Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Afşar ilk uluslararası projelerini gerçekleştirdiklerini belirterek proje hakkında bilgi verdi. Afşar şunları kaydetti;

“Hayalini kurduğumuz 'EMÖT Afrika’da ' projemizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. EMÖT ailesi olarak bu projemiz de Güney Afrika’daki kardeşlerimize yardım elimizi ulaştırmayı hedefledik. EMÖT Afrika projemizle buluşan ilkokul öğrencilerinin mutluluğunu paylaştık. Projemizin asıl amacı, mesafe tanımadan onları düşünen birilerinin olduğunun farkındalığını yaratmak. Projeyi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. EMÖT Afrika’da projesinde desteğini esirgemeyen CUEMM derneğine ve projenin organizasyon lideri olan Fatih Mehmet Yıldırım’a EMÖT ailesi olarak teşekkür ederiz.”

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi