Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi ve KİP Mağazaları’ndan Anlamlı Proje…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

27.10.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Fen–Edebiyat Fakültesi Sosyal Yardım Komisyonu tarafından düzenlenen ve ikinci el eşyalarının satıldığı kermesin ikincisi, KİP Mağazalarının desteğiyle gerçekleştirildi. Yıl sonuna kadar açık kalacak olan kermesten elde edilecek gelir, fakültede eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak.

ÇÜ Fen-Edebiyat Fakültesi binası önüne kurulan stantlarda başlayan kermes renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Öğrenci, akademisyen ve personellerin yoğun katılımıyla şenlik havasında geçen kermesin açılışı Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin, AC Tekstil KİP Mağazaları sahibi Kahraman Canbulan ve Sosyal Yardım Komisyonu üyeleri tarafından yapıldı.

Butik Yılsonuna Kadar Açık Kalacak

Dekan Prof. Dr. Selahattin Serin yaptığı konuşmada, kermesin düzenlenmesinde emeği geçen AC Tekstil KİP Mağazaları sahibi Kahraman Canbulan, ÇÜ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hatice Korkmaz Güvenmez ve komisyon üyelerine teşekkür etti.

Kermeste yer alan eşyaların gönüllülük esasına göre toplandığını belirten Sosyal Yardım Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hatice Korkmaz Güvenmez de, “Kermesi düzenlememizdeki amacımız, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize biraz da olsa katkıda bulunabilmek” dedi.

Kahraman Canbulan ise, Çukurova Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ile KİP Mağazaları tarafından yürütülen proje kapsamında açılan ikinci el butiğinin yılsonuna kadar, Fakülte butik odasında açık kalacağını duyurdu. Canbulan, kıyafet almak isteyen tüm öğrencilerin sembolik rakamlar ödeyerek buradan satın alabileceğini bildirdi.

 

Dinleti Büyük Alkış Aldı

Kermeste Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi Refik Koral Kısakürek ve son sınıf öğrencisi Berkay Canbulat tarafından verilen mini konser, izleyenlerden büyük alkış aldı.
Kermes programı sonunda, ÇÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin, katkılarından dolayı AC Kip Mağazaları sahibi Kahraman Özer Canbulan ile seslendirdikleri şarkılarla kermese gelenlere müzik ziyafeti çeken Refik Koral Kısakürek ve Berkay Canbulat’a da teşekkür belgesi takdim etti.

 

 
 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi