Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Ç.Ü. Fen Edebiyat Fakültesi’nden Dostluk Pikniği

 

 

Adana (ÇÜHM) -

06.12.2013

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) Fen – Edebiyat Fakültesi’nin akademik ve idari personel ile aileleri, ‘Dostluk ve Kaynaşma Pikniği’nde bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın da katıldığı piknikte fakülte mensupları gönüllerince bir gün geçirip stres attı…

2013-2014 eğitim öğretim sezonuna moral ve motivasyonu yükseltmek; personel kaynaşmasını sağlamak amacıyla Ç.Ü. Fen – Edebiyat Fakültesi Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından düzenlenen piknik fakülte bahçesinde gerçekleştirildi. Pikniğe Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. Azmi Yalçın, akademik ve idari personel ile aileleri katıldı.

Pikniğe katılanlara ‘hoş geldiniz’ konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, bu tür sosyal etkinliklerin çalışanların moral ve motivasyonu açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin ise, Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından ilki yapılan Dostluk ve Kaynaşma Pikniğini geleneksel hale getireceklerini belirterek, etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi