Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Gıda Mühendisliği Bölümü Mezunlarına “Güle Güle” Partisi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

29.05.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü son sınıflarının 1986 yılından itibaren geleneksel olarak düzenlediği “Güle Güle Partisi” bu yılda da gerçekleştirildi.

Güzel Anılarla Ayrılıyorlar

Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü bahçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan ve mezun olan öğrencilerin uğurlandığı “Güle Güle” partisi bu yılda öğrencilerin, akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşti.

ÇÜ Rektör Yardımcısı ve Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu,öğrencileri birbirileriyle kaynaştırmak ve giderken burada güzel anılarla ayrılmaları için bölüm olarak böyle bir parti organize ettiklerini belirterek, mezun olan öğrencilere başarı diledi.
 

 

Şarkılarla Halaylarla Mezun Oldular

ÇÜ Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Asiye Akyıldız ise bölümlerine yeni gelen birinci sınıf öğrencilerine geleneksel olarak “Hoş geldin” partisi düzenlediklerini ve son sınıflara da “Güle güle”partisi yaptıklarını söyledi.

Öğrencilerin bu etkinliklerle kaynaştığını belirten Doç. Dr. Akyıldız, partide farklı sürprizlerde olduğunu ifade etti.
“Güle güle” partisinde öğrenciler ve akademisyenler hep birlikte şarkılar türküler söyleyerek halay çekti. Etkinlik anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi