Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Mezuniyet Sevinci

 

 

Adana (ÇÜHM) -

14.07.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 2014 mezunlarını Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirilen törenle uğurladı.

2013-2014 yılında Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ile Prof. Dr. Azmi Yalçın’ın yanı sıra akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

“Sanatçı-Tasarımcı Olarak Çukurova Üniversitesi’ni En İyi Yerlerde Temsil Edeceksiniz”

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış ve protokol konuşmalarının gerçekleştiği törende öğrencilere hitap eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, mezun olan öğrencilerin aydın birer sanatçı olacaklarına inandığı belirterek, “Cumhuriyetimizin değerlerini her zaman koruyacağınıza, sanatçı tasarımcı kimliklerinize 40 yıllık bir geçmişi olan Çukurova Üniversitesi’ni en iyi yerlerde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Başarılarınızın devamını diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

 

ÇÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tanıtım filminin gösteriminden sonra Fakülte birincisi Hacer Durmaz, ikinci Ebru Büyüköz, üçüncü Nursel Şeker’e plaketleri ve hediyeleri Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ile Prof. Dr. Azmi Yalçın tarafından takdim edildi.

Güzel sanatlar Fakültesi Birincisi Hacer Durmaz’ın Fakülte yaş kütüğüne plaka çakması ile devam eden tören, Fakülteden emekli olan İdari Amiri Rasim Kocakaya’ya Fakülte Sekreteri Pervin Bulut’un plaket vermesi ve kep atma töreni ile son buldu.  

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi