Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Akademisyenlere Ufuk 2020 İşbirliği Programları Proje Yazma Eğitimi verildi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

15.08.2017

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi tarafından, "Ufuk 2020 İşbirliği Programları Proje Yazma Eğitimi" düzenlendi. Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Konferans Salonu'nda, Sabancı Üniversitesi'nden Abdurrahman Türk ve Can Kartoğlu akademisyen ve araştırıcılara eğitim verdi.

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi Birim görevlilerinden Uzman Fatma Uslu’nun açılış konuşmasıyla başlayan eğitimde Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi hakkında bilgi verildi.  

Proje Geliştirme Ve Koordinasyon Birimi Tanıtıldı.

Birim olarak bugüne kadar Tıp, Ziraat, Su Ürünleri, Eğitim ve İktisadi İdari Bilimler Fakültelerinde görev yapan öğretim elemanlarına Ufuk 2020 (Horizon 2020) genel bilgilendirme eğitimleri ve ikili görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade deden Uslu, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi’nin üniversitenin araştırmacılarına proje başvuru ve raporlama aşamasında teknik destek sağladığını söyledi. Ayrıca Uzman Fatma Uslu, Avrupa Birliği projeleri ile ilgili soru, görüş ve öneriler için Dış İlişkiler binasında bulunan Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi ofisinden destek alınabileceğini sözlerine ekledi.

24 Akademisyenin Katıldığı Eğitimde Teknik Bilgiler Aktarıldı.

Sabancı Üniversitesi'nden Abdurrahman Türk ve Can Kartoğlu'nun eğitmen olarak yer aldığı  "Ufuk 2020 İşbirliği Programları Proje Yazma Eğitimi"ne, farklı fakültelerden 24 öğretim üyesi katıldı.

Ufuk 2020 Programı hakkında genel bir bilgilendirme ile başlayan eğitim bir Ufuk 2020 Projesi yazma, sunma ve yürütme becerilerinin nasıl geliştirilebileceğine yönelik bilgileri içeren sunumlar ve uygulamalarla devam etti. İki gün süren eğitim Çukurova Üniversitesi’nin de ortak olarak yer aldığı INPATH-TES projesinin yürütücüsü Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Halime Paksoy’un başarı hikâyesini paylaşmasıyla sona buldu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi