Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

İller Bankası A.Ş. Adana Bölge Müdürlüğü ile Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Arasında İş Birliği Protokolü

 

 

Adana (ÇÜHM) -

24.04.2013

İller Bankası Adana Bölge Müdürü Hüseyin Sönmezler ile Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar arasında tez danışmanlığı hizmet alımı konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

İller Bankası Adana Bölge Müdürlüğünde görevli Uzman Yardımcıları ve Teknik Uzman Yardımcılarının uzmanlığa geçişlerinde hazırlamaları gereken tezlerin hazırlanma sürecinde Uzman Yardımcıları ve Teknik Uzman Yardımcılarını yönlendirecek, rehberlik edecek tez danışmanı ihtiyacı imzalanan protokol çerçevesinde Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyelerince karşılanacak.

İller Bankası A.Ş. Adana Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen imza törenine Ç.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Azmi Yalçın, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Gök, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Müdürü Şengül Gezer, Proje ve Mekansal Planlama Müdürü Gökben Gök Tüfekçi, Uzman M. Emre Atay, Uzman Mustafa İşler, Uzman Yardımcıları Erol Üstündağ, S.Emre Bayram,  E.Selman Develi ve Teknik Uzman Yardımcısı Akben Sönmez Uğurlar ile Büro Personeli Bilal Güneş katıldı.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar yaptığı konuşmada İller Bankasında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Kibar, “40.yılını kutlayan ve yaklaşık 45.000 öğrencinin eğitim gördüğü bir Üniversitenin Rektörü olarak İller Bankası ile Tez Danışmanlığı konusunda yapılan iş birliğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

İller Bankası Adana Bölge Müdürü Hüseyin Sönmezler ise Bölge Müdürlüklerinin Adana, Osmaniye, Hatay ve Mersin ili sınırlarındaki 184 Belediyeye hizmet götürdüklerini, projeye dayalı kredi verdiklerini, özellikle içme suyu, kanalizasyon ve atık su arıtma konusunda uzman olan İLBANK A.Ş‘nin üst yapıda da çok sayıda projeye imza attığını ifade etti. Aynı zamanda İLBANK A.Ş. bünyesinde üniversite öğrencilerine staj imkanı da verildiğini de belirten Sönmezer, Üniversite ile yapılan iş birliğinden duyduklarını belirtti.

Uzm. Yrd. Erol Üstündağ “İller Bankası ve Yerel Yönetimlerle İlişkileri” başlığında Prof. Dr. Azmi Yalçın ile, Uzm. Yrd. S.Emre Bayram “İlçe Belediyelerinin Kaynak Sorunları” konusunda Prof. Dr. Yıldırım Beyazit Ünal ile, Uzm. Yrd. E.Selman Develi “Yatırım ve Kalkınma Bankacılığı Alanında İller Bankasının Yeri” konusunda Prof.Dr. Hatice Düzakın ile, Tek.Uzm.Yrd. Akben Sönmez Uğurlar “Kanalizasyon Şebeke, İçmesuyu Şebeke ve Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatları Şantiye Sahalarında Alınması Gereken İş ve İşçi Güvenliği Önlemleri” konusunda Prof. Dr. Emel Oral ile tez çalışmalarını sürdürecekler.

02 Mayıs 2013 tarihinde başlayacak olan Tez Danışmanlık Programı, 14 Ekim 2013 tarihinde sona erecek.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi