Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Prof. Dr. Fikret İşler Emekli oldu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

06.01.2014

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Profesörlerinden Prof. Dr. Fikret İşler için emeklilik töreni düzenlendi.

Jeoloji Mühendisliği Bölümü konferans salonunda yapılan törene Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Parlak, Prof. Dr. Aziz Ertunç, Jeoloji Mühendisleri Oda Başkanı Dr. Mehmet Tatar, akademisyenler, idari personel ve Prof. Dr. Fikret İşler‘in ailesi katıldı.

 

Törende konuşan Prof. Dr. Osman Parlak, 1985 yılında göreve başlayan Prof. Dr. Fikret İşler’in 40 yıllık meslek hayatı boyunca başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, “öğrenci olduğum dönem olan 1985 yılında bölümümüze katılan Prof. Dr. Fikret İşler hocamızla uzun yıllar çalışma imkanım oldu. Hocamızı kutluyor ve sağlıkla huzurla güzel bir emeklilik geçirmesini diliyorum” dedi ve günün anısına hediye takdim etti.

Adana Jeoloji Mühendisleri Oda Başkanı Dr. Mehmet Tatar da, Prof. Dr. Fikret İşler‘e, odaya olan katkılarından dolayı teşekkür ederek, oda yönetimi adına hediye verdi.

Törene katılanların Prof. Dr. İşler ile ilgili anlattıkları anıları ise zaman zaman duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Prof. Dr. Fikret İşler de organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Emeklilik kutlama töreni katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi