Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Ç.Ü. Kayıkhane Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri

 

 

Adana (ÇÜHM) -

16.09.2013

Adana’nın cazibe merkezi haline gelecek olan Çukurova Üniversitesi Kayıkhane’de çalışmalar hızla sürerken, görev yapacak personele yönelik hizmet için eğitim semineri düzenlendi.

Kısa süre sonra yeni yüzüyle hizmete girecek olan ve Adana’nın cazibe merkezi olması amaçlanan Çukurova Üniversitesi Kayıkhane’de çalışmalar hızla devam ediyor. Fiziki mekan yenilemelerinin yanı sıra personele bilgi ve birikimlerini arttırmaları için, hizmet içi eğitim semineri verildi. Kayıkhane’de çalışan yaklaşık 50 personel, Öğretim Görevlilerince eğitime tabi tutuldu.  

Seminerde Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlileri Sibel Oğuz ve Zafer Buzcu tarafından çalışanlara, ‘temel servis bilgisi’, ‘servis türleri’, ‘hijyen ve sanitasyon’, ‘yiyecek içecek işletmesi yönetimi’ ‘konularında eğitim verildi.  Aşçı, usta, garson, temizlik görevlileri ve yöneticilerin de katıldığı eğitim semineri ile, kısa süre sonra hizmete girecek olan Ç.Ü. Kayıkhane’de daha kaliteli ve hijyenik hizmet verilmesi amaçlanıyor.     

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi