Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Kore Pukyong National Üniversitesi İle Çukurova Üniversitesi Arasında Akademik İşbirliği Sağlandı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

12.03.2015

Çukurova Üniversiteli Bilim İnsanları Mevlana Değişim Programı kapsamında dünyanın değişik üniversitelerinde öğrenim gören yabancı öğrencilere ders vermeye devam ediyor.

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilimdalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Meryem Akçayoğlu Mirioğlu da, Üniversitenin uluslararasılaşmasına büyük etkisi olan Mevlana Değişim Programı ile Güney Kore Busan’da bulunan Pukyong National Üniversitesi’ne gitti. Yrd. Doç. Dr. Akçayoğlu Mirioğlu, Pukyong National Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü’nde 3 hafta ders verdi.

“Yabancı Öğrenciler ÇukurovaÜniversitesi’ni Merak Ediyor.”

21 gün boyunca öğrencilere “Etkili Konuşma”, “Hitabet Sanatı”, “Kendini İfade Edebilme” “İş Başvurularında Konuşurken Nelere Dikkat Edilmeli?” konularında ders veren Yrd. Doç. Dr. Akçayoğlu Mirioğlu, Koreli öğrencilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Akademik İşbirliği de Sağlandı.”

Öğrencilerin Çukurova Üniversitesi’ni çok merak ettiğini ve Üniversite ile igili çok sayıda soru aldığını belirten Yrd. Doç. Dr. Meryem Akçayoğlu Mirioğlu, Koreli öğrencilere ders vermenin yanısıra Çukurova Üniversitesi ve Mevlana Değişim Programı’nı tanıtarak Pukyong National Üniversitesi ile akademik işbirliği de başlattıklarını söyledi.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi