Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Kozan Meslek Yüksekokulunda Seminerler Devam Ediyor!

 

 

Adana (ÇÜHM) -

19.04.2013

Kozan Meslek Yüksekokulunda Personel ve öğrencilere yönelik seminer ve konferanslar devam ediyor. Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının yoğun ilgi gösterdiği seminer ve konferanslarda farklı alanlarda akademisyen ve sektör profesyonelleri bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşıyorlar.

Kozan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminer ve konferanslarda, Ç.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nigar Yarpuz Doğan tarafından “Mobbing” başlığına değinirken, “Sigortacılık Semineri” nde  AXA Sigorta Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü Bölge Satış Müdürü  Emin Karadağlı ve Öğretim Görevlisi Dr. Cengiz Aytun konuşmacı olarak yer aldılar. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Özel kalemi Figen Özdemir  ise “Yönetici Asistanlığı” başlıklı seminerle katılımcılarla buluştu.

Başta Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Faruk Toklu ile birlikte Meslek Yüksekokulu personelinin tamamı ve  çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşen seminer ve konferansların gelecek dönemlerde de devam edeceği bildirildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi