Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Prof. Dr. Nejat Erk Emekli Oldu…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

06.07.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nejat Erk düzenlenen törenle emekli oldu.

ÇÜ Akif Kansu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Kurucu Rektör Prof. Dr. Mithat Özsan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, İİBF Dekanı Prof. Dr. Alper Güvel, İktisat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Bal’ın yanı sıra öğretim görevlileri ile hocanın eski ve yeni öğrencileri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İktisat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Bal ve Dekan Prof. Dr. Enver Alper Güvel açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Bal ve Prof. Dr. Güvel, emekli olan Prof. Dr. Nejat Erk’e bilim dünyasına ve fakültelerine olan katkılarından dolayı teşekkür etti.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ise emekliliğin yeni bir başlangıç olduğuna vurgu yaparak, Prof. Dr. Nejat Erk’e yeni hayatında başarılar diledi.

Teşekkür Plaketi Verildi

Açılış konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Prof. Dr. Nejat Erk, “Yüksek Öğrenimin Geleceği” konulu konferansla son dersini verdi.

Emeklilik Töreni,  Prof. Dr. Nejat Erk’e Üniversiteye olan katkı ve hizmetlerinden dolayı birer teşekkür Plaketi verilmesiyle son buldu.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi