Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ’de Cuma Toplantıları “Postsekülarizm” Konulu Konferansla Devam Etti

 

 

Adana (ÇÜHM) -

10.02.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen “Sürekli Mesleki Gelişim Etkinlikleri Cuma Toplantıları”nın bu haftaki konuğu Sosyolog Prof. Dr. Ahmet Çiğdem oldu.

ÇÜ Tıp Fakültesi Hippokrat Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Sosyolog Prof. Dr. Ahmet Çiğdem “Postsekülarizm (Dünyacılık)”  adlı konferans verdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ÇÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kocabaş, Prof. Dr. Ahmet Çiğdem’in mesleki yaşantısı hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Kocabaş, konferansa dinleyici olarak katılan öğrencilerine bol bol not almaları önerisinde bulundu.

Daha sonra kürsüye gelen Sosyolog Prof. Dr. Çiğdem, Postsekülarist’e ait toplum nasıl bir toplumdur?, Bu toplumu nasıl kavramlaştırabiliriz?, Nasıl anlayabiliriz?, “Birlikte yaşama pedagojisi nasıl geliştirilebilir ve bunun tarihsel örnekleri nelerdir? konularında dinleyicilere bilgilendirmede bulundu.

Katılımın yoğun olduğu konferansın sonunda ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz tarafından Prof. Dr. Ahmet Çiğdem’e teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi