Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ’nin Poznan Teknik Üniversitesi’nden Konukları Vardı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

14.04.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) dünya üniversiteleri ile ikili işbirliklerini sürdürmeye devam ediyor. Birçok uluslararası üniversite ile ikili işbirliği protokolü imzalayan Çukurova Üniversitesi’nin Polonya’dan konukları vardı. Erasmus faaliyetleri kapsamında Polonya Poznan Teknik Üniversitesi Diş İlişkiler Birimin sorumluları Çukurova Üniversitesi’ne gelerek üniversitelerinin tanıtımını yaptı.

 

Erasmus Faaliyetleri Kapsamında Poznan Teknik Üniversitesi’ni Tanıttılar

Polonya Poznan Teknik Üniversitesi Diş İlişkiler Birimi Sorumluları Çukurova Üniversitesi’ne gelerek kendi üniversitelerine Çukurova Üniversitesi’nden öğrenci gelmesi için çalışma yaptı.

Çukurova Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi öğrencilerine Poznan Teknik Üniversitesi’ni tanıdan Diş ilişkilerBbiriminden Olga Brezezinska ve Anna Wolnowska Çukurova Üniversiteli öğrencilerin kendi üniversitelerine gelerek tanımalarını istedi.

Erasmus faaliyetleri kapsamında sunulan imkanlar hakkında da bilgi veren Poznan Teknik Üniversitesi Diş ilişkiler sorumluları, Çukurova Üniversitesi’ne hayran kaldıklarını da söyledi.  

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi