Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Prof. Dr. Kıymet Aksoy Emekli Oldu…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

04.05.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Temel Tıp Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Kıymet Aksoy için emeklilik töreni düzenledi.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hipokrat Konferans Salonu’nda gerçekleşen tören saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tuncer, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova, Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ve İdari Personeller ile Prof. Dr. Kıymet Aksoy’un ailesi katıldı.

Prof. Dr. Kıymet Aksoy’un özgeçmişi, ilk doktora öğrencisi olan Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Yalın tarafından görsel sunum eşliğinde anlatıldı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tuncer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. Fatma Tuncay Özgönen ise, emekli olan Prof. Dr. Aksoy ile ilgili anılarından söz ettiler.

Prof. Dr. Kıymet Aksoy’a tüm emekleri ve katkılarından dolayı Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel tarafından teşekkür plaketi; Tıp Fakültesi Dekanlığı ve çalışma arkadaşları da teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

Duygulu anların yaşandığı törenin sonunda söz alan Prof. Dr. Kıymet Aksoy, uzun yıllar birlikte çalıştığı yol arkadaşları ve öğrencilerine kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi