Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 3. Dönem Mezunlarını Uğurladı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

24.06.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Teknik Bilimler Yüksekokulu düzenlenen törenle 2013-2014 3. Dönem mezunlarını verdi.

ÇÜ Teknik Bilimler Yüksekokulu 2013-2014 mezuniyeti görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Meslek Yüksekokulu Birincisi Tekstil Teknolojileri Programı öğrencisi Yasemin İnan’ın açılış konuşmasıyla başlayan törende, ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç Dr. Nigar Yarpuz Bozdoğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun Organize Sanayi Bölgesi’nin içerisinde olmasının büyük avantaj olduğunu, belirterek öğrencilerin okul ve sanayi ile iç içe bir eğitim geçirdiklerini vurguladı.

Törene katılan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü de açılış konuşmasında, öğrenci velisi olmanın özel bir durum olduğunu belirterek, çocuklarının Türkiye ekonomisine değer katan bireyler olduğunu görmenin onur verici olduğunu söyledi.

ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu ise Çukurova üniversitesi olarak her zaman sanayicinin yanında olduklarını belirterek, Türkiye’de sanayi temsilcilerinin merkezinde kurulu tek Teknik Bilimler Yüksekokulu’nun Çukurova Üniversitesi bünyesinde bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Prof. Dr. Fenercioğlu, öğrencilerin deneyimli ve nitelikli bir kadrodan eğitim alarak mezun olmalarının avantaj olduğunu belirterek, bilginin kolay elde edildiği bir dönemde gelişen sanayi ile eğitim görerek mezun olmanın öğrencilere katkı sağlayacağını belirtti.

Açılış konuşmasının ardından ÇÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı birincisi Yasemin İnan, Elektrik Programı birincisi Doğan Arslantaş, Elektrik İkinci Öğretim Program Birincisi Uğur Tülü, Elektronik Teknolojisi Program Birincisi Durmuş Oğuz, Makine Program Birincisi Muhammed Bahaatin Turan’a hediyelerini ve plaketlerini Bekir Sütçü verdi.

ÇÜ Teknik Bilimler Yüksekokulu’nda ilk üçe giren Yasemin İnan, Sedat Çokdoğu ve Can Ergin ile Donay Şimşek’e plaket ve hediyelerini ise, ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu takdim etti. Okul birincisi Yasemin İnan’ın yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından yüksek onur ve onur belgesi alan öğrenciler sahneye davet edildi. Elektronik Programı öğrencilerinin müzik dinletisinin ardından, öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi