Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversiteli Bilim İnsanları Tayland Kasetsart Üniversitesi’nde Ders Verdi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

17.02.2015

Çukurova Üniversiteli (ÇÜ) Bilim İnsanları Mevlana Değişim Programı kapsamında Tayland Kasetsart Üniversitesi’nde ders verdi.

Tayland Kasetsart Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesine Mevlana Değişim Programı kapsamında giden Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Eroldoğan, Öğretim Üyeleri Prof. Dr. İbrahim Cengizler ve Prof. Dr. Metin Kumlu yüksek lisans öğrencilerine ve bazı öğretim elemanlarına kendi alanlarında dersler verdi.

 

Mevlana Değişim Programı Hakkında Bilgi Verildi

Tayland Kasetsart Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suriyan Tunkijjanukij, Fakülte Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Prof. Dr. Wanwimol Klaypradit ve bazı öğretim elemanları ile ikili görüşmelerde yapan Çukurova Üniversitesi heyeti, bu görüşmelerde 6 öğretim elemanı ile toplantılar yaparak Mevlana programı ile ilgili de bilgiler verdi.

Program kapsamında olmamasına rağmen Chulalongkorn Üniversitesi Dış İlişkilerden Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Taradon Luantongkum ile görüşme yapan Çukurova Üniversiteli Bilim İnsanları, Mevlana programı kapsamında Çukurova Üniversitesi ile başlatılan iki protokolün durumu ile ilgili toplantı gerçekleştirdi. Yine aynı üniversitede heyet, Mimarlık Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Veterinerlik Fakültesi öğretim üyelerine Mevlana Değişim Programı hakkında bilgi verdi.  

 
 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi