Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Üniversite Hastanelerinin Sorunları Konuşuldu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

24.08.2015

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın da Yönetim Kurulunda yer aldığı Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak, Üniversite Hastanelerinin sorunları ve çözüm önerilerini gündeme getirdiler.
 
Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Yönetim Kurulu, geçtiğimiz gün Ankara'da, sırasıyla; Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigâr Gökalp İlhan, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü İlhan Hatipoğlu ile Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu ile toplantılar yaparak, Üniversite Hastanelerinin sorunları ve çözüm önerilerini gündeme getirdi.
 
Toplantılara; Ankara Üniversitesi Prof. Dr. Erkan İbiş başkanlığında, Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, On Dokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Genel Sekreteri Doç. Dr. Haluk Özsarı katıldı.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi