Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

“Hizmet Ödülü”nü Alan Prof. Dr. Ali Nazım Uluocak’a Plaketi Takdim Edildi.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

17.02.2016

Akademik ve bilimsel çalışmalarıyla Türk tarımına katkıda bulunan Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Nazım Uluocak’a TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası tarafından "Hizmet Ödülü" verildi.

Sağlık sorunları nedeniyle Ankara’da gerçekleşen törende kendisine takdim edilemeyen plaketi, Çukurova Üniversitesi’nde düzenlenen törenle verildi.

ÇÜ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü’nde gerçekleşen ödül törenine Rektör Yardımcısı Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İ. Halil Elekçioğlu, Zootekni Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu, ZMO Adana Şube Başkanı Semih Karademir ile bölümün öğretim üyeleri katıldı.

Prof. Dr. Elekçioğlu, Prof. Dr. Kutlu ve Karademir, Prof. Dr. Uluocak’ı Kutladı…

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İ. Halil Elekçioğlu, “Bu ödül hocamızı olduğu kadar Üniversitemizin Rektörlüğünü de gururlandırdı. Prof. Dr. Nazım Uluocak hocamıza verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi. Prof. Dr. Hasan Rüştü Kutlu da, yaptığı bilimsel çalışmalarla bölümlerinin gururu olan Prof. Dr. Uluocak’a teşekkür etti.

ZMO Adana Şube Başkanı Semih Karademir ise, son yıllarda Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne hizmet eden hocalara ödül vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Karademir, Oda olarak her zaman Çukurova Üniversitesi ile Ziraat Fakültesi’nin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Prof. Dr. Ali Nazım Uluocak Organizasyonda Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti.

Hizmet ödülü alan Prof. Dr. Ali Nazım Uluocak, 1964 yılında adım attığı tarım camiasından böyle anlamlı bir ödül almanın kendisine onur verdiğini belirterek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından tören, Prof. Dr. Uluocak’a plaket takdim edilmesi ve anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi