Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Ç.Ü. Eğitim Fakültesi Hocalarından Aday Öğrencilere Tercihlerinde Destek

 

 

Adana (ÇÜHM) -

15.07.2013

Çukurova Üniversitesi Tercih Tanıtım Günleri açılışı, Mithat Özsan Amfisinde gerçekleştirildi. Açılışa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşare Aktaş, üniversite öğretim üyeleri, çok sayıda öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.

15 - 17 Temmuz 2013 tarihleri arasında devam edecek olan Aday Tercih Tanıtım Günleri kapsamında Eğitim Fakültesi Psikolojik Rehberlik ve Danışmanlık Bölümü (PDR) öğretim elemanları, öğrencilere tercihlerinde yardımcı olacaklar.

Tercih Tanıtım Günleri kapsamında öğrenci adaylarına profesyonel PDR danışmanlığı yapan Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan  Kırdök, öğrencilerin tercihlerinde kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiğini söyledi. Tercih sırasında öğrenci adaylarının, ailelerinin ve arkadaşlarının etkisinde kalmamaları gerektiğinin altını çizen uzmanlar, öğrencilerin tercih konusunda nesnel davranmalarının ve kendi isteklerini göz önünde bulundurarak tercih yapmalarının daha doğru olacağını vurguladılar. Tercih Tanıtım Günlerinde Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının aday öğrencilere 18 Temmuz'a kadar yardımcı olabilecekleri ve  dershanelerden farklı olarak tarafsız hizmet verdikleri belirtildi.

Tanıtım günlerinin ilk gününde Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Çevik  tarafından Çukurova Üniversitesini anlatan bir sunum gerçekleştirildi. 3 gün sürecek olan Tercih Tanıtım Günlerinde Tercih öğrenci ve öğrenci velileri fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu stantlarından bilgi alabilecekler.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi