Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Akademic Quartet Hatay’da Konser Verecek

 

 

 

Adana (ÇÜHM) -

21.08.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı Öğretim Elemanlarından oluşan Akademic Quartet, ulusal ve uluslararası birçok prestijli etkinlikte sahne almaya devam ediyor.

ÇÜ Akademic Quartet, Türk Tabipleri Birliği Eski Başkanı Dr. Füsun Sayek’i anmak amacıyla İskenderun’un Arsuz İlçesi’nde düzenlenen “8. Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri” kapsamında, 31 Ağustos 2014 Pazar günü Arsuz İskender Sayek Evi’nde konser verecek.

ÇÜ Akademic Quartet Hakkında…
Akademic Quartet, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından kurulmuş bir grup olarak çalışmalarına devam ediyor. Birçok ulusal ve uluslararası etkinliklerin açılış ve kapanış törenlerinde ulusal ve uluslararası festivallerde sahne alan grup, bas, bariton, tenor ses renginden oluşan solist öğretim elemanları yanında, piyanoda bir öğretim elemanı ile konserlerini vermektedir.

Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’ni kendi tarzıyla yorumlayan Akademic Quartet’in repertuvarında Türkçe eserlerin yanında, İtalyanca, Rusça, Fransızca, Almanca, Azerice, İngilizce, Arapça’dan oluşan tanınmış birçok eser bulunuyor. Bu doğrultuda Çukurova Üniversitesi’nin, Üniversite bünyesindeki Devlet Konservatuvarı’nın, Adana’nın ve Türkiye’nin ulusal ve uluslararası arenada tanıtımını başarıyla yapan grup, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayık (Bas), Levent Ayan (Tenor), M. Levent Taşkesen (Bariton) ve Serdar Büyükedes’ten (Piyano) oluşuyor.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi