Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Aladağ Meslek Yüksekokulu’nda Ormancılık Haftası Etkinliği Düzenlendi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

29.05.2015

2014-2015 eğitim öğretim yılında öğrenci alımını gerçekleştiren Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Aladağ Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.  

Orman Haftası kutlamaları kapsamında ÇÜ Aladağ Meslek Yüksekokulu ve Pos Orman İşletmesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dikme etkinliği, Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, ÇÜ Aladağ Meslek Yüksekokulu Müdiresi Prof. Dr.Sevim Polat, Aladağ Cumhuriyet Savcıları Ramazan Balcı, Osman Yünlü, Aladağ Pos Orman İşletme Müdürü Cemal Bucak ve Orman İşletmesi çalışanlarının yanı sıra öğrenci ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Amaç, Ormanların Dünya ve Ülkemiz İçin Önemini Vurgulamak.

Aladağ-Değirmencik Mevkii’nde gerçekleştirilen etkinlik öncesinde konuşan Aladağ Kaymakamı Ahmet Ziya Filizer, ormanların dünya ve ülkemiz için önemini vurguladı. Aladağ Meslek Yüksekokulu Müdiresi Prof. Dr. Sevim Polat da, ülkemizdeki orman alanlarının hızla azaldığına dikkati çekerek, halkın bu konuda bilinçlenmesinin sağlanması için etkinliklere ve ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

200 Adet Fidan Toprakla Buluştu.

Konuşmaların ardından etkinlik, ÇÜ Aladağ Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin 200 adet sedir ve defne fidanını dikmesi ile son buldu.

 

 

 
 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi