Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Uluslararası Ar-Ge Zirvesinden Çukurova Üniversitesi’ne 2 Ödül Birden

 

 

Adana (ÇÜHM) -

10.06.2014

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) tarafından düzenlenen, “UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe Uluslararası 6. Ar-Ge Proje Pazarı Zirvesi”ne Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü damgasını vurdu. Yoğun bir katılımla zirvede adından söz ettiren Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü zirveden iki ödülle ayrıldı.

Ar-Ge alanındaki çalışmalara yoğunluk veren Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü, UTİB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe VI. Uluslararası AR-GE Proje Pazarı etkinliğine katıldı.
Yapılan etkinlik kapsamında ÇÜ Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. R. Tuğrul Oğulata ve Doktora Öğrencisi Ayşe Selcen Altınok, inşaat tekstilleri alanında “Konfor Amaçlı Ortam Isıtmasında, Isıtıcı Tekstil Tabanlı Duvar Kağıdı Tasarımı ve Üretimi” isimli proje ile ödül almaya hak kazandı. 

Ayrıca Prof. Dr. R. Tuğrul Oğulata ve Doktora Öğrencisi Sabiha Sezgin Bozok'un "Dayanımı Yüksek Üç Boyutlu Koruyucu Eldiven Tasarımı ve Üretimi" isimli projeleri "Koruyucu ve Askeri Tekstiller" kategorisinde dereceye girdi. Bursa Merinos Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde ikincilik ödülünü Prof. Dr. R. Tuğrul Oğulata adına Doktora öğrencisi Ayşe Selcen Altınok aldı.   

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi