Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Üniversitemiz Öğretim Üyesinden KKTC’de Bağcılık ve Budama Semineri!

 

 

iletisim1

Adana (ÇÜHM) -

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün işbirliğiyle TAGEP Bağcılık Projeleri kapsamında Bağcılık ve Budama Seminerleri düzenlendi.

30 Ocak- 1 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenen seminerlerde Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semih Tangolar tarafından kuramsal ve uygulamalı bağ budama eğitimleri verildi.

 

 

 

 

Seminerlere ve bağ budama uygulamalarına KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu, Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü ,Ercan Akerzurumlu ve Tarım Dairesi Müdürü Mehmet Akif Ünsal da katıldı.

KKTC’nin Güzelyurt ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde düzenlenen seminerde Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Ercan Akerzurumlu ve Tarım Dairesi Müdürü Mehmet Akif Ünsal katılımcıları KKTC’nin Bitkisel Üretim Master Plan’ı hakkında bilgilndirdiler.

1 Şubat’ta Akıncılar’da gerçekleştirilen seminere katılan KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu ise bitkisel üretimde planlı bir modelin uygulanmasını hedeflediklerini dile getirdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi