Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Bağımsız Denetçilere Sertifikaları Verildi

 

 

Adana (ÇÜHM) -

06.01.2015

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Bağımsız Denetçi Eğitimi” sona erdi. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Bünyesinde bulundurduğu deneyimli eğitici kadrosuyla mesleki alanda eğitimli, üretken ve gelişimi isteyen bireyler yetiştirmek amacıyla Çukurova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından başlatılan eğitimler başarıyla devam ediyor.

Bu çalışmalar çerçevesinde Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ile Çukurova Üniversitesi arasında, Yeminli Mali Müşavir ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin Bağımsız Denetçi olarak yetkilendirilmelerine yönelik eğitim verilmesi için işbirliği protokolü imzalandı.

 

7 Grup Halinde 271 Kişiye Sertifika Verildi

Protokol kapsamında başlatılan ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyeleri Prof. Dr. Turgut Çürük ile Yrd. Doç. Dr. Jale Sağlar tarafından verilen eğitimler tamamlandı. Bugüne kadar 7 grup halinde 271 kişiye sertifika verilirken, son grubun sertifika töreni Kayıkhane’de gerçekleştirildi.

Bağımsız Denetçi Eğitimi alan son grup için düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Sürekli Eğitim Merkez, Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ve eğitimi veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Turgut Çürük ile Yrd. Doç. Dr. Jale Sağlar katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu kursiyerlere tek tek sertifikalarını takdim ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Tören anı fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi