Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Öğrenciler Çukurova Üniversitesi 26. Bahar Şenliği Devam Ediyor.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

24.05.2017

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaşılırken Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği’nin 26.’si tüm hızıyla devam ediyor.

Çok sayıda etkinlik ve konserlerin yer aldığı “Çukurova Üniversitesi 26. Bahar Şenliği” Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın yerleşke içerisindeki Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlarken gün içerisinde öğrencilerin faydalanacağı çeşitli etkinliklerle devam etti.

Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 26. Bahar Şenliği açılışının ardından fotoğraf sergisi, dans etkinliği, film gösterimi tiyatro oyunu, konferans ve konserler düzenlendi.

Konser, Tiyatro, Konferans, Dans ve Eğlence; Hepsi 26. Bahar Şenliği’nde…

Şenliklerin ilk gününde açılış seremonisinin ardından Gökhan Türkmen muhteşem bir konser verdi. Olumsuz hava şartlarına rağmen öğrenciler Açık Hava Amfisini doldurarak gönüllerince eğlendi.

Şenliğin ikinci gününde ise atölye çalışmaları, dans etkinlikleri ve konferanslar yapılırken film gösterimleri ve tiyatro oyunları da öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Günün finalinde ise sahneye Fatma Turgut ve Can Bonomo çıktı. Turgut ve Bonomo’nun performansları öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı. 26. Bahar Şenlikleri farklı organizasyon ve etkinliklerle Cuma gününe kadar devam edecek.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi