Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Balcalı Bahar Futbol Turnuvası Başladı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

03.04.2014

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Hastanesi Bahar Futbol Turnuvası başladı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar da turnuvaya katılarak şöhretler takımında forma giydi.

31 Mart ile 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuva için açılış töreni yapıldı. Şenlik havasında geçen turnuvanın açılış maçı öncesi şöhretlerden oluşan iki takım gösteri maçı yaptı. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile diğer öğretim üyeleri ve Balcalı Hastanesi personellerinden oluşan iki takım izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, attığı bir birinden güzel gollerle göz doldurdu.

Balcalı Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Turnuva Koordinatörü Ramazan Çakır yaptığı açıklamada, bu yıl 10.’sunu gerçekleştirdikleri organizasyona gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çakır, 16 takımın katılımıyla yapılan turnuvada iki grup halinde mücadele edildiğini ifade ederek, turnuvanın sonunda 3.’lük 4.’lük maçı ile final müsabakası oynanacağını, ardından kupa töreniyle turnuvanın sona ereceğinin altını çizdi.

Amaçlarının Balcalı Hastanesi gibi büyük bir kurumda görev yapan tüm kesimleri kaynaştırarak, moral motivasyonu artırmak olduğunu belirten Ramazan Çakır, turnuvaya katılan ve destek veren sponsorlara da teşekkür etti.

Şöhretler maçının ardından turnuvanın açılış maçına geçildi. Açılış maçında Güvenlik Takımı Üroloji Takımını 2-1 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapmış oldu. Bu arada karşılaşma öncesi her iki takımda birbirlerine çiçek vererek centilmenlik örneği gösterdi. 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi