Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Balcalı Hastanesinden 20. ve 30. Yılını Tamamlayan Çalışanlara Ödül Töreni!

 

 

Adana (ÇÜHM) -

01.06.2013

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde meslekte  20. Yılını doluran işçi ve 30. yılını tamamlayan memurlar için Balcalı Hastanesi Hipokrat Salonunda Ödül Töreni düzenlendi. Sosyal Etkinlik Komitesinin düzenlediği ödül törenine Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Cem Kaan Parsak ve çok sayıda hastane çalışanı katıldı.

Balcalı  Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova törende yaptığı konuşmada, sosyal etkinlik komitesi aracılığıyla yapılan bu gibi etkinliklerin amacının çalışanlar arası kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirtti.  Prof. Dr. Taşova, salonda bulunan birçok iş arkadaşıyla yıllardır beraberce çalıştıklarını ve bundan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Prof. Dr. Taşova, bir ömür boyunca paylaşılacak çok şey olduğunu  ve bu tören hazırlığında emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.  Bu törenle birlikte herkesin birbirine teşşekkür borcu olduğunu belirten Prof. Dr. Taşova,  Balcalı Hastanesi Sosyal Etkinlik Komitesinin çok hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade etti.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, törende bulunmaktan büyük onur duyduğunu, Balcalı Hastanesinde 24. Yıl süresince  çalıştığını söyledi.

Balcalı Hastanesinin bir  parçası olmaktan onur duyduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Kibar, 30 yıl, bir ömür, acısıyla tatlısıyla bu süreçte hastalara verilen hizmetle yüzlerinin gülmesini sağladıklarını belirtti. Hastanenin çalışanların özverili çalışmaları sonucunda bugünlere geldiğini vurgulayan Prof. Dr. Kibar, çalışanlara “Hastanemiz yine sizlerin sayesinde çok iyi yerlere gelecektir” diyerek seslendi.

Törende  “Bir Ömür Balcalı” başlıklı slayt gösterisisinin izlenmesinin ardından, memurlarda 30 yıl, işçilerde ise 20 yıllık çalışma süresini tamamlayanlara ödülleri takdim edildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi