Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ Bale Öğrencileri Büyüledi…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

15.07.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Bale Anasanat Dalı öğrencilerince düzenlenen gösteri izleyenleri büyüledi.

Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde, ünlü bale eserlerinden seçilen danslardan oluşan bir gösteri sunan ÇÜ Devlet konservatuvarı öğrencileri büyük alkış aldı. 

Kuruluşunun 5. yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Anasanat Dalı öğrencilerini de misafir eden ÇÜ Devlet Konservatuvarı’nın etkinliğini yaklaşık 350 kişi izledi.

ÇÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Tuğrul Ganioğlu, yıl içerisinde uluslararası ödül alan öğrencilerin yanı sıra birçok öğrencinin de aşama kaydettiğini belirterek "Öğrencilerimizi mezuniyetleri sonrasında çok iyi kurumlarda görmeyi umuyoruz. Ve en iyi şekilde üniversitemizi temsil edeceklerinden şüphemiz yok." dedi.

ÇÜ Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü ve Bale Anasanat Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seda Ayvazoğlu ise, öğrencilerinin hedeflerinin çok yüksek olduğunu, her gün bu istek ve disiplinle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi