Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi Öğrencileri Bale Yarışmasında “En İyi Okul” Ödülünü Kazandı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

03.05.2016

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bale Bölümü Bale Anasanat Dalı öğrencileri Gürcistan’ın Tiflis şehrinde Uluslararası Tiflis Chabukiani Bale Yarışması'na katılarak “En İyi Okul” ödülünü kazandı.

Ödüllü öğrenciler, Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Toğrul Ganiyev, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ulviyye Güler ve Sahne Sanatları Bölüm Bşk. Yrd. Doç. Dr. Seda Ayvazoğlu ile birlikte Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti. ÇÜ Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Konservatuvar öğrencileri, yarışmada kazandıkları madalya ve plaketlerini Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’a büyük bir mutluluk ve gururla gösterdiler.

Prof. Dr. Kibar: “Başarıda Emeği Geçen Hocalarımızı ve Öğrencilerimizi Kutluyorum.”

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Gürcistan’ın Tiflis şehrinde Uluslararası Tiflis Chabukiani Bale Yarışması’nda EN İYİ OKUL ödülü kazanan öğrencileri, gösterdikleri başarılardan dolayı tek tek tebrik ederek büyük gurur duyduğunu dile getirdi.

Yrd. Doç. Dr. Ayvazoğlu: “Uluslararası Bale Camiası Çukurova Üniversiteli Öğrencilerin Başarısını Konuşuyor.”
ÇÜ Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölüm Bşk. Yrd. Doç. Dr. Seda Ayvazoğlu da, solo dans kategorisi yarışmasında “EN İYİ OKUL”  Laureate (ödül) ünü kazandıran öğrencilere teşekkür ederek, öğretmenlik ve koreografi alanında ödüller alan öğretim elemanlarını da ayrıca kutladı. Yrd. Doç. Dr. Ayvazoğlu, gelecek vadeden öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek, yarışmadaki jüri üyelerinin öğrencilerinin teknik seviye ve fiziksel yapılarına olan beğenilerini yarışma sonrasında kendileriyle paylaştıklarını dile getirdi.
Yrd. Doç. Dr. Ayvazoğlu, bale camiasının önde gelen dansçı ve öğretmenlerden aldıkları takdirleri mutlulukla karşıladıklarını ifade etti.?

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi