Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Balkan Gençler Kürek Şampiyonası’nda Ç.Ü.’ye Bronz Madalya

 

 

Adana (ÇÜHM) -

11.10.2013

7-8 Eylül 2013 tarihlerinde Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’da yapılan Balkan Gençler Kürek Şampiyonası’nda Çukurova Üniversitesi Kulübü güçlü rakiplerini geride bırakarak bronz madalya kazandı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar bronz madalya kazanan Mehmet Koçur ve Antrenörü Harun Tosun’a başarılarından dolayı başarı belgesi ve plaket verdi. 

Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Osman Metin Yavuz, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Kerem Tuncay Özgüven, BESYO Müdür Yardımcısı ve Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Okutman Ercan Yeldan, BESYO Öğretim Görevlileri Harun Tosun, Öğretim Görevlisi Tolga Çelik ve sporcu Mehmet Koçur, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kürek Federasyonu Adana İl Temsilcisi ve Çukurova Üniversitesi Kürek Antrenörü Harun Tosun, Mehmet Koçur'un Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanmasından mutlu olduklarını söyledi. “ sporcumuz çok genç olması nedeniyle en az 10 yıl milli takımın değişmez sporcusu olacak” dedi.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, madalya kazanan sporcu ve antrenöre plaket ve teşekkür belgesi verdi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi