Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi'nde Bayramlaşma

 

 

Adana (ÇÜHM) -

02.10.2014

Çukurova Üniversitesi'nde görev yapan akademik ve idari personel bayramlaşma töreninde  biraraya geldi. Bayramların, birlik, beraberlik ve hoşgörünün sembolü olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Çukurova Üniversitesi ailesi adına tüm Adana halkının da bayramını kutladı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar'ın ev sahipliğinde Rektörlük binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. Azmi Yalçın, Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Yurtal, Prof. Dr. Zeynel Cebeci, Doç. Dr. Faruk Yıldırım, Genel Sekreter Nazan Karataş, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Çağlar ile çok sayıda idari personel ve akademisyen katıldı.

Prof. Dr. Kibar: “Bayramlar Biraraya Gelinmesi İçin Bir Fırsat.”

Törene katılanlarla tek tek bayramlaşarak sağlık, başarı ve mutluluk dileyen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, bayramların biraraya gelinmesi için bir fırsat olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Kibar, “Barışı, dostluğu, hoşgörüyü; sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını pekiştirerek manevi hassasiyetleri geliştiren bayramlar, toplum olarak bir arada yaşamanın, birlik, beraberlik ve sosyal dayanışmanın ön plana çıktığı önemli günlerimizdendir. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve milletimize huzur getirmesini temenni ediyor, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” şeklinde konuştu.

 
 
 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi