Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi'nde Bayramlaşma

 

 

Adana (ÇÜHM) -

30.09.2015

Çukurova Üniversitesi'nde görev yapan akademik ve idari personel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Bayramların, birlik, beraberlik ve hoşgörünün sembolü olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Çukurova Üniversitesi ailesi olarak tüm Adana halkının da Kurban Bayramı’nı kutladı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar'ın ev sahipliğinde Rektörlük binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu, Prof. Dr. Seyhan Tükel, Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz,  Genel Sekreter Nazan Karataş, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Hilmi Çağlar ile çok sayıda idari personel ve akademisyenler katıldı.

Bayramların bir araya gelinmesi için bir fırsat olduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Kibar, törene katılan tüm personelle tek tek bayramlaşarak sağlık, başarı ve mutluluk diledi. Prof. Dr. Kibar, “Birlikteliğin ve dayanışmanın toplumsal bir mutluluğa dönüştüğü, dostlukların pekiştiği ve paylaşılan acıların hafiflediği en özel zamanlardan biri olan Kurban Bayramı’nın, insanlığın huzur, barış ve esenliğine vesile olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi