Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Büyükşehir'den Çukurova Üniversitesi'ne büyük hizmet

 

 

19.03.2013

Adana (ÇÜHM) -

Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Üniversitesi Balcalı kampüsü içinde yer alan yolları asfaltladı. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri kampus içindeki yol çalışmasını yoğun bir tempoyla kısa sürede tamamladı. Gece geç saatlere kadar süren çalışma sonrası kampus içinde yer alan ve yenilenmeye ihtiyaç duyulan tüm yollar asfaltlandı ve peyzaj çalışmaları yapıldı.

 

iletisim1
Büyükşehir Belediyesi  Başkan  Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Üniversitesinin Adana açısından çok önemli bir eğitim kurumu olduğunu belirtti. Çukurova Üniversitesi'nin ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti vermek için çaba gösterdiklerini ifade eden Zihni Aldırmaz, "Son olarak bu değerli üniversitemizin yol sorunu vardı. Hemen çalışmalara başladık ve kampus içindeki yolları asfaltladık. Her konuda üniversitemizin yanındayız." dedi.
iletisim1
iletisim1

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Metin Yavuz, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Faruk Yıldırım, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Mahmut Ergin, Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürü Hüseyin Dündar katıldı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz'a plaket takdim edildi. Prof. Dr. Kibar, "Büyükşehir Belediye Başkanına üniversitemize yaptığınız katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

iletisim1

iletisim1

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi