Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

ÇÜ BESYO Öğrencileri ‘BESYO Eşitlik İçin Pedal Çeviriyor’ Sloganıyla Kampüs Turu Attı…

 

 

Adana (ÇÜHM) -

10.03.2017

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi Spor ve Meslek Yüksek Okulu (BESYO) öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla eşitlik için pedal çevirdi.

ÇÜ BESYO Öğretim görevlisi ve Kadınlar İçin Spor ve Fiziksel Aktivite Derneği (KASFAD) üyesi İrem Kavasoğlu yönetimindeki öğrenciler, kadınların sporla özgürleşeceğine vurgu yapmak için BESYO önünde toplanarak bisikletlerine astıkları mor balonlarla kampüste tur attı. Kavasoğlu mor balonlu bu etkinle, kadına olan şiddetin yok olması için el birliği yapılmasının gerekliliğine dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Gençlerden Zumba…

Çukurova Üniversitesi’nin muhteşem doğa manzarasıyla Erol Güncek eşliğinde zumba gösterisi de yapan öğrenciler, bu eğlenceli dans gösterisinin ardından tekrar bisikletlerine binerek BESYO önüne kadar tur attı.

Mor Balon Hediye Ettiler.

Öğretim Görevlisi Kavasoğlu ve öğrenciler Müdür Yardımcısı Okutman Ercan Yeldan’a dayanışmayı simgeleyen mor balonlardan hediye ederken, BESYO Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak başta olmak üzere etkinliğe veren herkese teşekkür etti.

Güvenlik görevlileri bisiklet turu boyunca kampüs içindeki trafiğe karşı önlemler alırken Eşitlik için pedal çeviren öğrenciler bol bol fotoğraf çekildi.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi