Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Çukurova Üniversitesi BESYO’dan 89 Öğrenci Mezun Oldu

 

 

Adana (ÇÜHM) -

18.06.2018

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, BESYO Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler Türk Bayrağı ve yüksekokul flaması eşliğinde davetlileri selamladı.

BESYO Birincisi Fahri Eryılmaz Oldu.
Yüksekokul birincisi olan Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Fahri Eryılmaz açılış konuşmasını yaparak yaş kütüğüne plaketini çaktı. Daha sonra sahneye çıkan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, öğrencilerin yaşamlarını sorgulayıp şekillendirme aşamasında olduklarını ifade ederek, “Yeni bir kapıdan geçiyorsunuz. Kararlar vererek yolculuğunuza devam edeceksiniz ama unutmamanız gerekenler var… Sizi bu güne taşıyan aileniz var; o aileye çok şey borçlusunuz ve bu borcun bedelini ödeyemezsiniz. O kişiler kimse ya da kimlerse lütfen onların gözüne bakın ve sarılın, bir şey söylemenize gerek yok anlatmak istedikleriniz zaten anlaşılacaktır. Ben onlara BESYO’da eğitim veren hocalarım adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Tükel; “Bugüne Kadar BESYO’dan 2500’ün Üzerinde Mezun Verdik.”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel ise 89 öğrencinin bu yıl ÇÜ BESYO’dan mezun olduğunu hatırlatarak 3 bölümden mezun verildiğini söyledi. Prof. Dr. Tükel, BESYO’nun 1987 yılında kurulduğunu hatırlatarak bugüne kadar 2500’ün üzerinde mezun verdiklerini söyledi. Bu mezunların Türkiye genelinde ve uluslararası arenalarda Çukurova Üniversitesi ve Türkiye’yi başarı ile temsil ettiklerini ifade eden Prof. Dr. Tükel, Türkiye genelinde 180’in üzerindeki Beden Eğitimi Spor Yüksekokulları içerisinde Çukurova Üniversitesi’nin en iyiler arasında yer aldığını belirtti.

Öğrenciler Keplerini Fırlatarak Mezun Odu.
Açılış konuşmalarının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Tükel, Yüksekokul birincisi Fahri Eryılmaz’a plaket ve diplomasını takdim etti.

Protokol üyelerinin dereceye girenlere diplomalarını vermesinin ardından öğrencilerin bölüm akademisyenleri tarafından diplomalarını almasıyla keplerini havaya fırlatarak mezun oldu.   

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi