Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat Ar Çukurova Üniversitesi’ni Ziyaret Etti.

 

 

Adana (ÇÜHM) -

12.04.2016

Ar-Ge yatırımlarının ve tasarım faaliyetlerinin desteklenmesini hedefleyen “Ar-Ge Reform Paketi” konferansına katılmak üzere Adana’ya gelen Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat Ar ile Sanayi Bakanlığı Müsteşar Danışmanı İrfan Bulur Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat Ar ile Sanayi Bakanlığı Müsteşar Danışmanı İrfan Bulur’a Çukurova Üniversitesi TEKNOKENT Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın’la Prof. Dr. Emin Güzel eşlik etti.

Ar-GE Reform Paketi konuşuldu.

Ar-Ge Reform paketinin konuşulduğu ziyarette Çukurova Üniversitesi’nin Ar-Ge faaliyetleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar Çukurova Üniversitesi’ne olan katkılarından dolayı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat Ar ve Sanayi Bakanlığı Müsteşar Danışmanı İrfan Bulur’a plaket takdim etti.

TÜBİTAK 1601 Projesini Hayata Geçiren Prof. Dr. Güzel’e Plaket Verildi.

Ziyarette, TÜBİTAK 1601 projesini kazanarak onaylanan Prof. Dr. Emin Güzel’e de Rektör Prof. Dr. Kibar tarafından plaket verildi.

Ayrıca danışmanı olduğu TÜBİTAK projesinde kullanılmak üzere Prof. Dr. Emin Güzel’e Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın da bilgisayar hediye etti. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi