Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

 

 

Adana (ÇÜHM) -

25.02.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, genel kurulun ardından Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin (ÇGC) yeni yönetimini ziyaret etti.

'İYİ DİYALOG VAR'

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, gazeteciler ile her zaman çok iyi diyalog halinde olduklarını belirtti. Kent ve üniversite için herkesin sinerji oluşturması gerektiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Kibar, "Bu anlamda gazetecilerle iyi olan ilişkilerimizi daha ileri noktalara taşıyacağız. Çukurova Üniversitesi çok önemli bir kurum. Bilime, kente ve bölgeye yaptığı katkılar ortada. Gazetecilerin aracılığıyla bu katkıların artması ve duyurulması da önemli" diye konuştu.

'ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ'

Çukurova Üniversitesi ile her zaman etkili bir iletişim içinde olduklarını ifade eden ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise, ziyaretleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar'a teşekkür etti. Gazeteciler açısından da Çukurova Üniversitesi’nin önemli olduğuna vurgu yapan Cafer Esendemir, "Bundan sonraki süreçte de bu iletişim olanaklarımızı değerlendirerek kent ve üniversitemiz için önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

 

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi