Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Doç. Dr. Benlidayı’nın Başarısı

 

 

Adana (ÇÜHM) -

01.12.2014

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. M. Emre Benlidayı, İstanbul'da yapılan kongrede Türkiye'den davet edilen 5 konuşmacıdan biri olarak, çene cerrahisini anlattı. Doç. Dr. Benlidayı, uluslararası kongredeki sunumuyla büyük beğeni topladı.

 

 

 

300 Uzman Katıldı

Ağız ve Çene-Yüz Cerrahisi Birliği Derneği ve British Association of Oral and Maxillofacial Surgeons (BAOMS) ortaklığı ile ilk defa gerçekleştirilen Çene Cerrahisi İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongre başkanları İngiltere'den Prof. Dr. Velupillai Ilankovan, Türkiye'den Prof. Dr. Nedim Özer ve Prof.Dr. Reha Kişnişçi, kongre genel sekreteri ise Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Hakan H. Tüz oldu.

Yaklaşık 300 ağız, diş ve çene cerrahisi uzmanının katıldığı kongrede, çene cerrahisi alanında önemli başarılara imza atan, çok sayıda bilimsel makale yayınlayan ve konferanslar veren yurtdışındaki ve yurtiçindeki üniversitelerden gelen davetli konuşmacılar, bilimsel kalite düzeyi yüksek, açıklayıcı ve doyurucu sunumlar gerçekleştirdiler.

5 Konuşmacı Arasında

Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. M. Emre Benlidayı da, Türkiye içerisindeki üniversitelerden davet edilen beş konuşmacıdan biri oldu. Doç. Dr. Benlidayı "Çene Cerrahisinde Deneysel Mikrovasküler Çalışmalar" başlıklı başarılı sunumu ile katılımcılardan büyük övgü alırken, ÇÜ'nün sahip olduğu ayrıcalıklı ve üst düzey bilimsel olanaklarını da uluslararası platformda tanıtma fırsatı buldu.   

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi