Arama Bağlantılar ÇÜ Anasayfa
  HABER MERKEZİ  
 
 
Anasayfa
 
Hakkımızda
 
E-Bülten
 
Röportajlar
  Konuşma Metinleri
  Videolar
  Medyada ÇÜ
 
Haber Arşivi
 
İletişim
 

Sınavlardan Önce Çorba Ekmek Molası...

 

 

Adana (ÇÜHM) -

15.11.2013

Sınav haftasına girilmesi nedeniyle Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Adana Gençlik Meclisi işbirliği ile önemli bir etkinliğe imza atıldı.

'Vizelerden Önce Çorbaya Bekleriz'' adı verilen etkinlikte, 11-22 Kasım tarihleri arasında öğrencilere çorba, ekmek ve su ikram ediliyor. İkramlar Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi üyeleri tarafından 08.00-10.00 ve 16.00-18.00 saatleri arasında kütüphane önüne kurulan stantta ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu öğrencilere ücretsiz çorba dağıtımı yapılan standı ziyaret etti. Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenleri kutlayan Prof. Dr. Fenercioğlu, sınava girecek tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu daha sonra çorba tenceresinin başına geçerek öğrencilere çorba dağıttı.

''Vizelerden Önce Çorbaya Bekleriz'' sloganıyla başlattıkları etkinlikle ilgili bilgi veren Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Serdar Tat, öğrenci arkadaşlarını kütüphane önündeki çorba standına davet etti. 

Hafta Boyunca, mercimek, ezogelin, domates, yayla ve şehriye çorbalarının dağıtılacağı bildirildi.

 

 

 

kişi ziyaret etmiştir

 



Çukurova Üniversitesi Haber Merkezi